Over ons

 

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van studentchauffeurs door geheel Nederland. Door ons uitgebreide chauffeursbestand leveren wij altijd de studentchauffeur die u zoekt. Wij streven naar continuïteit, punctualiteit en betrouwbaarheid. Hiermee streven wij altijd naar 100% klanttevredenheid.

Hoe onderscheiden wij onszelf van de rest?

Wij kunnen tegen een zeer scherp tarief studentenchauffeurs leveren, omdat onze studentchauffeurs gratis reizen met hun OV-weekkaart. Onze studentchauffeurs kunnen op vele manieren worden ingezet, bij ons is alles bespreekbaar.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Of het nu om een enkele rit gaat of het organiseren van een Valet Parking: wij zijn er voor u wanneer u ons nodig heeft en waar u ons nodig heeft. Door ons uitgebreide bestand studentchauffeurs door geheel Nederland leveren wij u representatieve studentchauffeurs op maat.

Wat wint u hiermee?

Door de toenemende werkdruk en files is een studentchauffeur inmiddels geen luxe meer, maar steeds vaker een efficiente oplossing. U kunt uw tijd nuttig gebruiken en doorwerken in uw eigen “kantoor” op de achterbank.

Grenzeloos

Door ons uitgebreide bestand speciaal geselecteerde studentchauffeurs kunnen wij u een landelijke dekking bieden. Wij zijn echter ook meer dan bereid om u internationaal van dienst te zijn. Heeft u een internationaal evenement of een internationale beurs? Neem dan zelf het vliegtuig en laat een van onze studentchauffeurs naar de eindbestemming rijden, alwaar uw auto gewassen en getankt klaar zal staan. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen dat het gebeurt: dat is de service en klantgerichtheid van DutchDrivers.

Over ons

  • Dutchdrivers is sinds 2005 actief met het leveren van chauffeursdiensten door heel Nederland. Met meer dan 750 actieve chauffeurs.

Contact