Blessurechauffeur

Laat u niet belemmeren in uw dagelijkse werkzaamheden.

BLESSURECHAUFFEUR

Heeft u een (tijdelijke) medische beperking? Mag u zelf niet meer rijden? In dit geval kan een blessure chauffeur voor u de uitkomst bieden.

De blessurechauffeur plant van te voren de route en zal rekening houden met de te verwachte files. Door de inzet van een blessurechauffeur wordt u niet verder belemmerd in uw werkzaamheden.

Verzekering

Verzekeringstechnisch is dit ook erg interessant. Tegenwoordig dekt de inzittendenverzekering bij ongevallen veelal de chauffeur. Voor u dus een win-winsituatie. U heeft geen kosten aan een werknemer die ziek thuis is. Deze kan zijn normale werk op kantoor blijven doen en de verzekering betaalt de chauffeur.

Voordeel

Onze blessurechauffeurs reizen doordeweeks gratis met hun OV-Jaarkaart. Hierdoor kunnen wij concurrerende prijzen bieden. Het uurtarief van onze studentchauffeurs is €30,15 excl. BTW. De minimum afname voor een rit is 4 uur. Bij ritten die aanvangen tussen 00:00-06:00 zal er 25% extra nachttarief in rekening worden gebracht.

Populaire chauffeursdiensten

Over ons

  • Dutchdrivers is sinds 2005 actief met het leveren van chauffeursdiensten door heel Nederland. Met meer dan 750 actieve chauffeurs.

Contact